Wednesday, November 30, 2005

Uuesti

Midagi on täitsa nässus ja mul ei Ãĩnnestu täna kuidagi siin midagi korda saata.

8 comments:

Cairbre said...

Tere,

kÃŧll sa hakkama saad blogi pidamisega. Ma vaatasin et sa olid blogi aadressi ise Ringsurfi lehele ära parandanud. NÃŧÃŧd pead ainult veel ringi koodi oma lehele panema. See käib järgmiselt:
bloggeris klikid kohta Template ja seal koodi kastis otsid järgmise koha:

This is a paragraph of text that could go in the sidebar.

kustutad selle ylevalpool ja allpool olevad rivid (need noolega) ja sinna "This is..." teksti asemele kleebid ringi kasti koodi. Kui sul koodi enam alles ei ole siis vasta siia ja ma saadan sulle selle koodi. Kui kood on kleebitud vÃĩid kontrollida kuidas su blog välja näeb Preview nupust. Kui kÃĩik on hästi siis talletad nupust save ja tood kÃĩik nähtavaks nupust publish. Siis peaks ringi kast sinu blogis näha olema ja sinu blog saab ringi osaks.

Ãŧks asi on veel mida soovitan su blogis muuta. Mine vahelehele Settings, sealt alalehele Comments ja vali Yes kohta "Show word verification for comments?" Siis sa ei saa kommentaarispämmi ;-)

Kui abi vajad kommenteeri ringi blogisse, siis ma tulen ja nÃĩustan.

algaja said...

cOlen siin otsinud tükk aega kuhu see ringi kood ikkagi kleepida aga siiani ei ole veel leidnud. Kas saaks vihjet kus see asuda võiks? Mis teha kui nii rumal olen!!

Cairbre said...

kas sa selle Template-koha leidsid üles? Seal on selline kast pika-pika koodijutuga. Seal allpool, peaaegu kõige all on koht "This is a paragraph of text that could go in the sidebar". Sinna kohta kleebidki ja siis kustudad selle rivi ülalpool ja allpool olevad rivid ära.

Pole sul häda midagi, selle word verification koha leidsid juba ju üles ;)

algaja said...

No mida ei ole seda ka ei ole. Template leidsin ülesse ja sealt sain edit current ja seal oli igasugu asju aga sellist juttu ma ei leidnud. Appi kui loll...

Cairbre said...

See et sa ei leidnud tuleneb vist sellest et sul on teistsugune template kui minu blogil. Otsi seal siis rivi kus on tekst Google News ja selle all kaks rivi kus on tekst Edit-Me. Kleebi nende rivide järele. Seal kastis on ikka tükk maad teksti ja need rivid on üsna allpool niiet keri alguses kogu tekst alla ja hakka alt üles otsima.

algaja said...

Selline tunne, et minu juhe on koos mis koos. Mul on blog blogger.com ja otsin sealt mis ma otsina aga ikkagi ei leia. Ja suured tänud kannatlikuse eest,sest olen tõesti praegu juhm.

Cairbre said...

Aga mida sa sealt Template - edit current kohast leidsid? Seal on ju kast tekstiga, ja kasti paremast servast saad teksti allapoole kerida. On ju nii? Seal selle kasti teksti sees peab olema rivi kus on tekst Google News. See rivi on seal kohe kindlasti sest kui sa vaatad oma blogis paremale siis seal on selline link. Aga proovi uuesti näiteks homme, vahel jäävad asjad kahe silma vahele.

Cairbre said...

Ma vaatasin et sa oledki selle koha üles leidnud. Ainuke on et sa kleepisid sinna vale teksti. Ma kohe meilin sulle õige teksti.